Paris ja Nicky Hilton yhteiskuvissa – siskokset kuin kaksi marjaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiiritähti Paris Hilton on viime aikoina jakanut elämänsä todellisempaa puolta omalla YouTube-kanavallaan. Nainen julkaisi viisi kuukautta sitten hänestä kuvatun The Real Story of Paris Hilton -dokumentin, jossa hän kertoi vaikeasta nuoruudestaan sisäoppilaitoksessa, jossa häntä pahoinpideltiin.

Tällä kerralla Paris Hilton on kuitenkin jakanut hieman iloisemman tapahtuman kanavallaan. Tähti vietti päivän Nicky-siskonsa kanssa New Yorkissa, jossa heitä kuvattiin L’Officiel Italia -lehteen. Naiset stailattiin näyttämään kaksosilta ja samanlaisen meikin ja hiusten ansiosta siskokset näyttävätkin lopulta hyvin samalta keskenään.

Paris Hilton meni juuri kihloihin poikaystävänsä Carter Reumin kanssa. Pariskunta ehti seurustelemaan noin vuoden ajan kunnes mies päätti kosia Hiltonia hänen syntymäpäivänään 17. helmikuuta pariskunnan ollessa romanttisella lomalla yksityisellä saarella.