Täydellinen nainen photoshoppasi rajusti vartaloaan: ”Voitaisiinko jo lopettaa?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta, jonka tähtikaartiin kaunotar kuului kolmen tuoreimman tuotantokauden verran. Viime kesänä hän sai kuitenkin harmikseen kuulla, että hänen sopimustaan ohjelmassa ei enää jatkettu. Tähti on keskittynyt nyt lähinnä omaan uraansa hyvinvoinnin, ravinto-ohjauksen ja kuntovalmentamisen parissa.

Nyt 39-vuotias Teddi Mellencamp julkaisi itsestään kuvaparin, jossa nähdään kaksi samaa kuvaa. Toinen kuvista on kuitenkin muokattu Facetune-ohjelman avulla niin, että tähden vartalo näyttää hyvin erilaiselta alkuperäiseen kuvaan verrattuna.

Muokatussa kuvassa nainen on kaventanut vyötäröään ja leventänyt lantiotaan huomattavan paljon saavuttaakseen monien ihannoiman tiimalasimallisen vartalon. Kuvaparin julkaisun idea on se, että Mellencamp haluaa vedota seuraajiinsa ja toivoo, että kyseinen oman vartalon muokkaustrendi loppuisi Instagramissa.