24-vuotias Hailey Bieber huolissaan rypyistä – käyttää nuorentavia voiteita

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Hailey Bieber on kertonut viettävänsä hänen aviomiehensä Justin Bieberin kanssa hyvin terveellistä elämää. Pariskunta treenaa yhdessä, syö terveellisesti ja pitää maksaa puhdistavia paastoja säännöllisesti. Nainen on alkanut myös kiinnittämään enemmän huomiota ihonhoitoon meikkaamisen sijaan.

Kotona oleminen on saanut naisen kiinnittämään huomiota entistä enemmän omaan terveyteensä ja ihonhoitoon, koska meikkaamiselle ei ole ollut mitään tarvetta. BareMinerals-kosmetiikkasarjan lähettilääksi juuri päässyt kaunotar on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän on alkanut jo nyt huolestumaan ryppyjen syntymisestä ja ryhtynyt käyttämään erilaisia nuorentavia voiteita.

Hailey Bieberin mukaan hänen ikäisilleen on hyvin vaikeaa löytää voiteita, jotka on tarkoitettu nuorelle iholle, mutta toimivat samalla ryppyjä siloittavana. Ryppyvoiteet ovat monesti suunnattu yli 30-vuotiaille, minkä vuoksi ne voivat olla vielä parikymppisten iholle liian voimakkaita. Bieber haluaisi säilyttää nuorekkaan ihonsa ikuisesti, minkä vuoksi hän ei esimerkiksi astu aurinkoon ilman, että hänen kasvoillaan on riittävällä suojakertoimella varustettua voidetta.