Cardi B ei saanut yöllä nukkua – tytär itki haluavansa olla noita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni taaperoikäisen lapsen vanhempi tietää, että nukkumaan meneminen voi toisinaan olla melkoinen taiteenlaji. Nyt räppäri Cardi B julkaisi hupaisan äänileikkeen, jossa kuullaan yksi selitys miksi pienet lapset voivat olla öisin nukkumatta ja pitää vanhempiaan hereillä.

Cardi B:llä on yhdessä miehensä Offsetin kanssa kaksivuotias tytär Kulture. Eräänä yönä tyttö oli keksinyt, että hän ei voi nukahtaa, koska hän haluaa olla noita. ”Olen lopen uupunut ja haluaisin vain nukahtaa, mutta tämä tyttö häiritsee minua koska hän haluaa olla noita”, Cardi B kirjoittaa jakamansa äänileikkeen yhteydessä.

Cardi B julkaisi Twitter-kanavallaan äänitteen, jossa kuullaan miten hänen tyttärensä itkee. Kulture on surullinen, koska hän haluaisi olla noita. Äiti yrittää lohduttaa lasta lupaamalla, että seuraavana päivänä he hankkivat tytölle noita-asun ja luudan, jonka päällä lapsi saa lennellä sitten paikasta toiseen.