Ice-T:n Coco-vaimo läpinäkyvässä mekossa – tämä oli Tiktokille liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Nicole Coco Austinin isä Steve Austin sairasti taannoin vakavan koronaviruksen ja sai siitä pysyvän keuhkovaurion taisteltuaan virusta vastaan pitkään hengityskoneessa. Julkkistytär Coco tunnetaan myös hiphop-legenda Ice-T:n vaimona ja uhkeakurvisena perheenäitinä. Kulissien takana Coco on pullantuoksuinen perinteinen perheenäiti, vaikka julkinen kuva on toinen.

Nyt Coco kertoo, että hänen tuorein somevideonsa oli liikaa Tiktok-somepalvelulle, joka poisti videon. Se ei olekaan varsinaisesti kovin suuri ihme, sillä kohukaunotar poseeraa videolla lumihangessa erittäin paljastavassa läpinäkyvässä pikkumekossa.

Nicole Coco Austin tuli suurelle yleisölle tunnetuksi rohkeista somekuvistaan, mutta aivan viime aikoina niiden määrä on hieman vähentynyt. Perhe-elämään räppäri Ice-T:n ja perheen Chanel-tyttären kanssa nykyisin keskittyvä Coco nähdään kuitenkin ajoittain hyvinkin näyttävissä kuvissa.