Kanye West vaihtoi puhelinnumeronsa – Kim Kardashian saa olla yhteydessä turvamiehen kautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi viime kuukausien puhutuimmista viihdeuutisista on ollut Kanye Westin ja Kim Kardashianin ero. Erosta huhuttiin pitkään ennen kuin aviopari ilmoitti, että he todella ovat eroamassa. Nyt Kanye West on jo muuttanut perheen yhteisestä kodista pois.

Ero on ollut kummallekin osapuolelle vaikea. Lähipiiri on kommentoinut etenkin Kanye Westin mielenterveyden järkkyneen käynnissä olevan eron vuoksi. Räppäri olisi vielä halunnut saada avioliiton toimimaan, mutta Kim Kardashianin mielestä oli jo liian myöhäistä. Nyt mies on vaihtanut puhelinnumeronsa, koska ei halua olla enää ex-vaimonsa kanssa tekemisissä.

Kanye West ei halua, että Kim Kardashian ottaa häneen suoraan yhteyttä, minkä vuoksi hän on Daily Mail -sivuston mukaan vaihtanut oman henkilökohtaisen puhelinnumeronsa. Kim Kardashian saa mieheen jatkossa yhteyden samaan tapaan kuin puolitutut bisnestuttavat eli Kanye Westin turvamiesten kautta.