XL-mallikaunotar Lizzo selvisi 73 kysymyksen ristitulesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on noussut viime vuosien aikana poptaivaan kirkkaimpaan tähtikaartiin. Nainen on todellinen monitaituri. Hän osaa laulaa, räpätä ja soittaa huilua, minkä lisäksi hän on myös esiintynyt muun muassa uudessa Hustlers – Korkojen kera -elokuvassa.

Nyt tähti osallistui Voguen suosittuun 73 Questions -juttusarjaan, jossa julkkikset päästävät toimittajat kotiinsa ja vastaavat nopeasti 73 kysymykseen. Sanavalmiina naisena Lizzolta löytyikin nopea vastaus kaikkeen, minkä lisäksi fanit pääsivät nyt näkemään haastattelun aikana myös tähden upeaa kotia.

Lizzo asuu Los Angelesissa upean avarassa kodissa. Hän kertoo harrastavansa meditaatiota ja TikTok-videoiden tekemistä. 31-vuotias on räväkkä persoona, mutta hän itse kuitenkin kuvailee luonnettaan niin, että hän on antisosiaalinen ekstrovertti. Haastattelun aikana muusikko kertoi myös syyn siihen miksi hän vietti yhden kesän kokonaan puhumatta.