Chris Hansen suunnitteli Pedon jäljillä -operaatiota Jeffrey Epsteinin paljastamiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiotoimittaja Chris Hansen tunnetaan parhaiten To Catch a Predator, eli Pedon jäljillä -sarjasta, jossa internetissä alaikäisiä uhreja etsiviä pedofiilejä jahdattiin peiteoperaatioiden avulla. Nyt tähti on paljastanut suunnitelleensa samanlaista operaatiota liikemies Jeffrey Epsteinin paljastamiseksi.

Chris Hansen paljastaa suunnitelleensa peiteoperaatiota vuosina 2014 tai 2015, jolloin Jeffrey Epstein oli jo suorittanut ensimmäisen tuomionsa alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.3Epsteinin epäiltiin jatkaneen alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttöä, ja Hansen oli tavannut uhrien asianajajia. Hansen kertoo Hollywood Raw -podcastissa Epsteinin New Yorkissa ja Floridassa sijainneiden kotien olleen kuitenkin niin tarkkaan vartioituja, että operaation toteuttaminen olisi ollut liian haastavaa.

Jeffrey Epstein kuoli vuonna 2019 tutkintavankeuden aikana, jälleen syytettynä alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikokista. Chris Hansen on jatkanut uraansa Have a Seat with Chris Hansen -nimisen Youtube-sarjan muodossa. Lisäksi hän toimii tuottajana tulevassa Unseamly: The Investigation of Peter Nygård -dokumenttisarjassa.