Mikä rantakunto! Elisabeth Hurley esitteli timmin vartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti hänen roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. 55-vuotias näyttelijä kohahdutti taannoin sosiaalisessa mediassa julkaisemalla itsestään puolialastoman kuvan, joka paljastui hänen 80-vuotiaan äitinsä ottamaksi.

Hurley esittelee tuoreimmissa somekuvissaan upeaa vartaloaan, joka jättää monet pohtimaan miten tuollaisen rantakunnon voi hänen ikäisenäkin saavuttaa. Elizabeth onkin puumanaisten ikoni.

Elizabeth Hurley on julkaissut 1,9 miljoonan Instagram-faninsa iloksi viime kuukausina runsaasti lomakuvia, joissa hänet nähdään bikineissä. Kuvissa kaunotar on lomaillut muun muassa Malediiveilla ja Intiassa ja hän on kertonut nautiskelevansa drinkeistä ja uimisesta delfiinien kanssa.