Kylie Jenner esitteli aurinkoöljynsä – niukassa alusasussa tietenkin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on viime aikoina esitellyt sosiaalisessa mediassa näyttäviä asukuviaan, joissa tähti on pukeutunut tiukkoihin muotiluomuksiin. Tällä kerralla nainen nähdään kuitenkin hieman paljastavammissa kuvissa.

Kylie Jenner halusi Instagram-kanavallaan muistuttaa 220 miljoonaa seuraajaansa oman Kylie Skin -merkkinsä luomasta auringon palvomiseen tarkoitetusta ihoöljystä. Kuvissa 23-vuotias kaunotar esittelee öljypulloa vaaleanpunaista taustaa vasten ja poseeraa näyttävässä alusasussa, joka näyttää tarkoituksenmukaisesti osittain purkautuneelta.

Kylie Jenner esittelee kuvissaan kuuluisia kurvejaan ja poseeraa poikkeuksellisen luonnollisessa meikissä. ”Minun suosikkitapani tuntea oloni seksikkääksi samalla kun suojaan ihoani”, nainen kuvailee myymäänsä tuotetta.