Näin Halle Berry huolehtii terveellisestä ruokavaliosta – valmistaa koko viikon ateriat etukäteen

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Niin moni on ollut kiinnostunut Halle Berryn kuntoilurutiineista ja dieetistä, että hän on aloittanut hyvinvointiin keskittyvän #PHITTalks-nimisen videosarjan omalla Instagram-kanavallaan.

Videoilla 54-vuotias Halle Berry juttelee ystävänsä ja kunto-ohjaajansa Peter Lee Thomasin kanssa kaikesta ravintoon ja liikkumiseen liittyvästä. Tuoreimmalla videolla Halle Berry kertoi muun muassa siitä miten hän itse pitää huolen jatkuvasta terveellisestä syömisestä.

Halle Berry antoi seuraajilleen hänen hyväksi kokemansa neuvon, jossa ruokakaupasta haetaan kerralla esimerkiksi viiden reseptin ainekset. Kotiin tullessa kaikkien reseptien ainekset lajitellaan ja pilkotaan astioihin. Seuraavana päivänä Berry valmistaa ja pakkaa kaikki ruoat, minkä ansiosta hänellä onkin sitten koko seuraavan viikon ateriat valmiina ja annosteltuina jääkaapissa pelkkää lämmitystä vailla.

https://www.instagram.com/p/CG-p9MGFP5o/