Piers Morgan arvosteli Meghan Marklea aamuohjelmassa – otti sen jälkeen lopputilin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Good Morning Britain -aamuohjelmassa pitkään juontanut 55-vuotias Piers Morgan kritisoi äsken esitettyä dokumenttia Meghan Marklesta ja Prinssi Harrysta. Mies on toistuvasti arvostellut Meghania kovasanaisesti.

Nyt Morgan sanoi, että ei usko sanaakaan mitä Meghan dokumentissa väittää. Ei, vaikka nainen lukisi sääennustuksia. Miehen kollega Alex Beresford kyseenalaisti Morganin mielipiteen. Tämä sai hänet suuttumaan ja mies poistui studiosta – lopullisesti. Morganin kommenteista tehtiin 41.000 valitusta ja hänen puheistaan on aloitettu tutkinta, Metro kirjoittaa.

– Keskusteltuaan ITV:n kanssa Piers Morgan päätti, että on aika jättää Good Morning Britain. ITV on tämän päätöksen hyväksynyt, ITV tiedottaa.