Bob Weinstein oikeuteen – jättisumma maksamattomia vuokria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harvey ja Bob Weinstein tunnettiin vuosikymmeniä tiivistä yhteistyötä tekevinä Hollywoodin tuottajaveljeksinä ja kultasormina. Molempien on kerrottu seksuaalisesti ahdistelleen The Weinstein Company -yhtiön työntekijöitä, nöyryyttäneen heitä ja laiminlyöneen työehtosopimuksia.

Nyt Bob Weinstein on joutumassa oikeuteen maksamattomien vuokrien vuoksi. Mies on jättänyt maksamatta lähes 60.000 dollaria vuokria hänen Yhdysvaltojen New York Cityn Manhattanilla sijaitsevasta asunnosta, Page Six uutisoi. Vuokranantaja vaatii oikeudessa yhteensä 106.693 dollaria, eli 89.468 euroa.

Bobin kerrottiin katkaisseen välit Harvey-veljeensä pian sen jälkeen, kun raiskaus- ja hyväksikäyttösyytösten tulivat julkisuuteen. Hänen kerrotaan lähettäneen veljelleen viestin, jossa toivottiin harveyn päätyvän helvettiin.