Kate Hudson paljasti ruokapäiväkirjansa sisällön – herkuttelee kohtuudella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Hudson on kolmen lapsen äiti. Hänellä on 15 ja 8 -vuotiaat pojat Ryder ja Bingham sekä yksivuotias tytär Rani Rose. Kolmannen raskautensa jälkeen nainen on keskittynyt erityisen paljon terveellisiin elämäntapoihin ja lanseerannut myös oman lisäravinteita valmistavan yrityksen.

Nyt tähti paljasti miten hän itse pitää terveydestään huolta. 41-vuotias Kate Hudson paljasti ruokapäiväkirjansa sisällön Harper’s BAZAAR -lehdelle ja kertoi aloittavansa päivänsä aina juomalla tuorepuristettua sellerimehua tyhjään vatsaan, koska se käynnistää naisen ruoansulatuksen ja aineenvaihdunnan.

Tähden suosikkiaamiainen on kaksi pehmoiseksi keitettyä kanamunaa, hapanjuurileipää ja avokadoa. Lounaaksi nainen syö joko salaatin tai juo pelkän smoothien. Naisen suosikkiherkkua ovat nachot ja salsadippi, ja ne ovatkin usein syy siihen jos Hudson tuntee farkkujensa puristavan.

Illallinen Kate Hudsonin perheessä syödään aina viiden ja kuuden välissä. Suosikkiateriaan kuuluu naisen valmistama kokonainen broileri, ruskea kastike ja riisi. Naisen ruokajuoma on yleensä joko pelkkä kivennäisvesi tai sitten jokin herkullinen drinkki, jonka pohjana toimii hyvä vodka tai tequila. Myöhäisillan herkkuna Hudsonille toimii aina jäätelö.