Sofia Vergara julkaisi hetken 90-luvulta – poseeraa biksuissa hevosten kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sofia Vergara on tunnettu tähti etenkin hänen roolistaan suositussa Moderni perhe -komediasarjassa. Sarjan päätyttyä Sofia Vergara on aktivoitunut sosiaalisessa mediassa, jonne hän julkaiseekin usein näyttäviä kuvia itsestään.

Viime aikoina 48-vuotias Sofia Vergara on ilahduttanut 43,9 miljoonaa Instagram-seuraajaansa säännöllisin väliajoin kuvilla, jotka naisesta on otettu nuorena. Tähti on jakanut useamman kerran esimerkiksi 90-luvulla napattuja otoksia, joissa näyttelijä on noin parikymppinen.

Tällä kerralla Sofia Vergara julkaisi 90-luvulta hetken, jossa häntä kuvataan meren rannalla bikineissä kahden hevosen kanssa. Videolla Sofia Vergara hassuttelee ja näyttää leikkisästi kieltään seisoessaan hevosen vieressä rantavedessä. 10 tuntia sitten lisätty video on saanut jo noin kolme miljoonaa katselukertaa.