Kim Kardashian alusvaatemallina – näyttävä kuva sovituksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja neljän lapsen äiti Kim Kardashian toimii usein mallina omille Skims-merkkinsä alusvaatteille ja oloasuille. Nyt tähti on jälleen esitellyt yllään uuden malliston tuotteita ja kuvannut sovitusta Instagram-tarinoihinsa.

Kim Kardashian esitteli Instagram-kanavallaan 209 miljoonan faninsa mieliksi Skims-merkin uusimpia tuotteita, joihin kuului pieni mekko, aamutakki, alusvaatteita ja tiukat leggingsit. 41-vuotias tähti esitteli asuja yllään ja näytti myös sen miten stringit istuivat hänen vartalolleen.

Kim Kardashian kertoi vuoden alussa aloittaneensa ankaran kuntokuurin siskonsa Khloen kanssa. Nainen on treenannut kaksi kertaa päivässä joka päivä ja noudattanut tarkkaa ruokavaliota, joka on ollut lähinnä kasvispitoinen. Tulokset ovat näkyneet niin naisen viimeaikaisissa bikinikuvissa kuin tässäkin sovituksessa.

Kim Kardashian, Instagram