Nicole Scherzinger julkaisi uutta musiikkia – esiintyy taas ilman Pussycat Dolls -yhtyettä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin yhtyeensä kanssa. Pussycat Dolls julkaisi uusia kappaleita ja he olivat aloittamassa kiertueen juuri ennen kuin koronaviruksen vuoksi kaikki esiintymiset peruttiin.

Nainen ei ole päässyt studioon Pussycat Dolls -yhtyeensä kanssa, mutta on alkanut jälleen luomaan omia sivuprojektejaan. Tällä kerralla tähteä kuullaan uunituoreella She’s BINGO -nimisellä kappaleella, joka on tehty yhteistyössä MC Blitzyn ja Luis Fonsin kanssa.

Kappaleelle julkaistiin myös näyttävä musiikkivideo, jossa pääosia esittävät vain laulajat Luis Fonsi ja Nicole Scherzinger itse. Videolla nainen esittelee myös tapansa mukaan omia tanssitaitojaan ja treenattua vartaloaan näyttävissä asuissa ja alusvaatteissa.