Supermalli Helena Christensen aloitti avantouinnin – fanit hämmästelevät videota

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanskalainen Helena Christensen oli yksi 1990-luvun suurimmista nimistä huippumallien joukossa. Parikymppisenä uransa mallimaailmassa aloittanut tähti on edelleen 52-vuotiaana konkarina kysytty nimi. Viime aikoina nainen on järjestänyt omia kuvaussessioita, joissa otettuja kuvia hän on esitellyt sosiaalisessa mediassa.

Helena Christensen osoitti aiemmin poseeraamalla bikineissä pakkassäässä, että häntä ei kylmä ilma juurikaan hetkauta. Nyt nainen on esitellyt Instagram-kanavallaan uutta harrastustaan, avantouintia. Hyytävän kylmässä vedessä peseytyminen on näyttänyt monien naisen fanien silmissä hyvin erikoiselta.

Aluksi Helena Christensen julkaisi itsestään videon, jossa hän kyykistyi matalassa vedessä pesemään itseään lumen ympäröimässä virtauksessa. Osa kommentoijista ihmetteli kylmässä vedessä uimista, mutta osa rohkaisi naista hakeutumaan syvempiin vesiin. Toisella videollaan tähti jo istuukin kaulaansa myöten vedessä ja hengittelee rauhallisesti.