Turkulainen kauppakeskus tarjoaa ravintolaruoalle nyt ilmaiset kotiinkuljetukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Turun kauppatorin laidalla sijaitseva kauppakeskus Hansakortteli on tiedottanut, että aikoo tarjota ravintoloilleen ilmaiset kotiinkuljetukset sulkutilan ajaksi. Kyseessä on Turun suurin kauppakeskus ja mukana on suurin osa Hansakorttelin ravintoloista ja kahviloista.

– Kauppakeskus on nyt sopinut yhteistyöstä kotiin ruokaa toimittavan Woltin kanssa ja tarjoaa rajatun ajan ilmaiset kotiinkuljetukset Hansan ravintoloista tehtyihin tilauksiin.kotiin voi tilata muun muassa aasialaista ruokaa, donitseja ja muita herkkuja, hampurilaisia tai Meksikon makuja. Kotiinkuljetuksen ohella Hansakorttelista voi myös noutaa ruokaa mukaan.

Hansakortteli tekee yhteistyötä kuljetuspalvelu Woltin kanssa. Sopimuksessa on määritelty 5.000 euron raja kuljetusmaksuille ja kampanja jatkuu niin kauan, kunnes budjetti täyttyy. Woltin kuljetusmaksu on maksimissaan 5,90 euroa riippuen tilaajan etäisyydestä. Kauppakeskus maksaa kuljetuksen, eli se on asiakkaalle ja ravintolalle ilmainen.