Poliisit pelastivat koiran avannosta – dramaattinen tilanne videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Keväisillä jäillä liikkuessa on syytä olla tarkkana, olipa sitten ihminen tai nelijalkainen. Tuoreella viraalivideolla todistetaan dramaattista tilannetta, jossa koira oli joutunut pulaan Yhdysvaltojen Illinoisissa heikon jään ansiosta.

Illinoisin Mantenon poliisilaitos oli saanut hätäpuhelun, jonka mukaan isokokoinen koira oli joutunut avantoon. Paikalla kiirehti kaksi paikallista poliisia, Quincey Spears ja Jessica Rourke. He meloivat lähelle koiraa ja yrittivät pelastaa tämän pitkällä sauvalla, kuitenkaan onnistumatta.

Rourkella ja Spearsilla ei TMZ-sivuston mukaan ollut muuta mahdollisuutta kuin hypätä itsekin hyiseen veteen. Lopulta he onnistuivat pelastamaan koiran kuivalle maalle tilannetta seuraamaan saapuneiden avustuksella. Sekä koiran että sitä pelastamaan saapuneiden poliisien kerrotaan olevan kunnossa koettelemuksen jäljiltä.