Dua Lipan Grammy-esitys räjäytti pankin – kimalteleva alusasussa varasti show’n

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämän ajan suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Dua Lipa esiintyi sunnuntaina järjestetyssä Grammy-gaalassa. 25-vuotias tähti esitti viisiminuuttisen esityksensä aikana gaalaa varten suunnitellut versiot naisen hiteistä Levitating ja Don’t Start Now, jotka löytyvät tähden tuoreimmalta Future Nostalgia -albumilta.

Esityksen aikana kaunotar ihastutti kolmella erilaisella asulla. Aluksi naisen yllä nähtiin runsas ja pitkähelmainen iltapuku, jonka hän vaihtoi kimaltelevaan reilun kokoiseen jakkuun. Lopulta tähti riisui jakun yltään ja paljasti sen alla olevan glitterisen alusasun, joka yllään Dua Lipa tanssi vakuuttavasti Don’t Start Now -kappaleensa tahtiin.

Dua Lipa oli Grammy-gaalassa ehdolla kuudessa eri kategoriassa. Lopulta nainen vei voiton Best Pop Vocal Album -kategoriasta ja kiitti puheessaan ihmisiä siitä miten hyvin he ovat ottaneet vastaan iloisen albumin, jossa ei käsitellä juurikaan surullisia tai negatiivisia laulun aiheita.