Sara Chafakin poseeraus Dubaissa ihastuttaa: ”Uskotko taikuuteen?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista naiskauneutta parhaimmillaan edustava vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on nähty useasti myös televisiossa erilaisissa kilpailuissa ja realitysarjoissa. Sosiaalisessa mediassa Sara on poseerannut aktiivisesti vähäpukeisena ja rantakunnossa. Instagramissa häntä seuraa nykyisin 138 000 käyttäjää, jotka saavat ihastella lähes päivittäin uusista tyylikkäistä kuvista.

Tällä kertaa Chafak on julkaissut faniensa iloksi lomakuvan, jossa hän poseeraa Dubain maisemissa veneessä. Biksuissa kuin maailmaa syleilevä kaunotar saa kuvallaan aikaan kaipuun kesään ja aurinkolomille. Kuvansa yhteydessä Sara kysyy uskovatko hänen seuraajansa taikuuteen.

Äskettäin Sara nähtiin ottamassa aurinkoa rannalla hieman tavallista eksoottisimmissa maisemissa, nimittäin Libanonin Beirutissa. Toisen koronavuoden käynnistyttyä lukemattomat suomalaiset kaipaavat jo kovasti aurinkolomalle etelään. Tulevana kesänä joudumme todennäköisesti kuitenkin tyytymään kotimaan matkakohteisiin.