Anssi Kela esitti Fazerille toiveen – sitten lähetti toi herkullisen jättiläisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Anssi Kela on koko muun musiikkialan kanssa joutunut olemaan jo yli vuoden ajan ilman töitä ja ilman asianmukaisia korvauksia valtiolta. Kela on pitänyt musiikkialan ahdinkoa ansiokkaasti esillä sekä sosiaalisessa mediassa että medioissa. Nyt hänellä on kuitenkin ollut vaihteeksi jotain iloisempaa viestiä.

Kela nimittäin julkaisi Instagramissa kuvan, josta moni tarkkasilmäinen voi tunnistaa valtavan kokoisen version eräästä mielipiteitä jakavasta herkusta. Lähetti toi nimittäin hänen ovelleen Fazerilta lähetyksen, josta paljastui valtava lähes kolmekiloinen vihreä kuula -makeinen. Kela kertoo päivityksessään mistä kaikki sai alkunsa.

– Kirjoitin tällä foorumilla joitakin viikkoja sitten avoimen kirjeen @fazersuomi:lle. Hartaana Vihreiden kuulien palvojana lausuin kritiikkiä uutta kuulabrändiin liitettyä pussimakeista kohtaan, ja esitin toiveen minikuulista: autenttisesta herkusta pienemmässä, pussiin menevässä koossa. Fazerilta vastattiin ystävällisesti palautteeseeni. Minikuulien valmistamiseen ei kuulemma tällä hetkellä ole olemassa vaadittavaa laitteistoa, mutta idea pidetään mielessä teknologian kehittyessä, Anssi Kela kirjoittaa.

– Asia ei kuitenkaan jäänyt tähän. Tänään ovelle nimittäin tuotiin Fazerilta laatikko. Olivat tehneet minulle ihan oman kuulan! Helvetillinen mörssäri — lähes kolmen kilon vonkale! Maistoin kuvan ottamisen jälkeen pienen viipaleen. Megakuula maistuu juuri siltä kuin pitääkin. Mutta on isompi — eli tässä on kaikkien aikojen herkullisin kuula. Erittäin ruokaisa, Kela kehuu ja korostaa, ettei kyse ole kaupallisesta yhteistyöstä.