Bahamalaishotellin tempaus: Ilmainen lomamatka positiivista koronatestiä vastaan

Matkailu · Tim Isokivi

Bahamasaarilla sijaitseva lomakohde on tarjoamassa lomailijoille jokseenkin yllättävää ja rahakasta tarjousta. Positiivisen koronatestituloksen antavat voivat saada mittavia etuja, kuten ilmaisen majoituksen tai matkan yksityiskoneella.

Baha Mar -hotelli sijaitsee Bahaman suurimmalla saarella, New Providencessa. Lomakohteen tuoreen tempauksen myötä turistit voivat saada merkittäviä etuja, mikäli heidän ennen lähtöä antaman koronatestin tulos on positiivinen. Mikäli he haluavat jäädä viettämään karanteenia, saavat he yöpyä jopa 14 vuorokauden ajan ilmaiseksi hotellissa ja saada päivittäin 150 dollarin arvosta ruokarahaa.

Mikäli positiivisen koronatestituloksen antaneet haluavat kuitenkin palata kotiinsa, tarjoaa Baha Mar heille matkan yksityiskoneella Yhdysvaltoihin. Tarjousten ehtona on se, että Maha Mar on ensimmäinen kohde jolla turistit ovat vierailleet Bahamasaarilla. Hotellin matkaile luottavaisesti -ohjelma aloitettiin NBC-uutissivuston mukaan kolme viikkoa sitten, ja se on käynnissä toistaiseksi.