Halsey esitteli kasvanutta vauvamasuaan: ”Raskaus oli 100-prosenttisen suunniteltu”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Halsey ei ole aiemmin juurikaan esitellyt omaa rakkauselämäänsä sosiaalisessa mediassa, mutta raskaus kuitenkin muutti kaiken kertaheitolla. Aiemmin tähti pyhitti kanavansa lähinnä musiikille ja kauneudelle lähdettyään mukaan kosmetiikkabisnekseen omalla meikkituotesarjalla, mutta nyt Halsey julkaisee toisinaan myös päivityksiä raskautensa etenemisestä.

Halsey odottaa tällä hetkellä esikoistaan hänen poikaystävänsä Alev Aydinin kanssa. Nyt 26-vuotias laulajakaunotar on julkaissut itsestään peilin kautta napatun kuvan, jossa hän esittelee pyöristynyttä raskausvatsaansa. Kuva sai nopeasti lähes neljä miljoonaa tykkäystä ja kymmeniä tuhansia kommentteja.

Taannoin Halsey selvensi faneilleen myös muutaman asian hänen raskauttaan koskien. Tähti oli kuullut erikoisia huhuja hänen raskaudestaan, minkä vuoksi hän halusi oikaista muun muassa sen, että raskaus ei ollut vahinko.

Halsey on kertonut ET Online -sivuston mukaan, että vauva oli 100-prosenttisen toivottu ja suunniteltu, ja raskautta yritettiin kovasti ennen kuin se toteutui. Tähti on myös ihmetellyt suuresti sitä minkä vuoksi ihmisten mielestä on sopivaa spekuloida toisten hedelmällisyydestä.