Khloe Kardashian paljasti siskoistaan: ”Tätä emme koskaan tee äiteinä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjan kaunottarien elämä on viime vuosien aikana muuttunut sillä moni heistä on saanut lapsia. 41-vuotiaalla Kourtneylla on kolme lasta, 40-vuotiaalla Kimillä on neljä lasta ja 36-vuotiaalla Khloe Kardashianilla on pian kolme vuotta täyttävä tytär True.

Kardashianin siskokset jakavat aina pyydettäessä toisilleen neuvoja lasten kasvattamisen suhteen, mutta muuten he antavat jokaisen tehdä omat päätöksensä ja toimia omalla tavallaan. He eivät halua astua kenenkään varpaille tai arvostella toisen vanhemmuutta, minkä vuoksi he pyrkivät pitämään lapsia koskevat mielipiteensä ominaan.

Khloe Kardashian on People-sivuston mukaan kertonut, että hän siskojensa kanssa vihaa yli kaiken sitä, että toiset äidit arvostelevat toisiaan ja tuomitsevat erilaiset toimintatavat. Hän, Kim ja Kourtney ovat keskenään sopineet, että he eivät koskaan arvostele toistensa päätöksiä, jotka he tekevät omaan perheeseensä tai lapsiinsa liittyen.