Scott Disickin ja Sofia Richien eron syy selvisi – liikaa aikaa exän kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Scott Disick erosi viime vuonna Sofia Richien kanssa. 37-vuotias Scott Disick ja 22-vuotias Sofia Richie ehtivät seurustelemaan parin vuoden ajan, mutta lopulta nuori nainen ei kuitenkaan kestänyt sitä, että mies vietti niin paljon aikaa entisen rakkaansa kanssa.

Scott Disick on nyt Kardashianit-sarjassa avautunut syistä, jotka johtivat hänen ja Sofia Richien suhteen päättymiseen. Disickin mukaan syy liittyi siihen, että hän vietti lopulta enemmän aikaansa entisen puolisonsa Kourtney Kardashianin kanssa kuin oman tyttöystävänsä.

Scott Disick ja Kourtney Kardashian viettävät paljon aikaansa yhdessä, koska he ovat hyviä ystäviä keskenään ja heillä on myös kolme pientä lasta yhdessä. ”Olen tehnyt aina selväksi tyttöystävilleni sen, että lapseni ovat aina etusijalla kaikkeen muuhun nähden. Olen myös kertonut, että sinustakin huolehtiminen kuuluu prioriteetteihini”, Disick paljasti Kourtney Kardashianille.