Gwyneth Paltrow myönsi pistokset kasvoihinsa – paljasti hämmentävän syyn operaatioon

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lifestyle-sivusto Goopin keulakuva ja näyttelijä Gwyneth Paltrow kertoi hetki sitten sairastaneensa koronaviruksen jo viime vuoden tammikuussa, kun taudista tiedettiin vielä hyvin vähän. Nyt tähti on kertonut avoimesti tekemistään kauneustoimenpiteistä.

Gwyneth Paltrown mielestä naisten tulisi pystyä rehellisesti kertoa siitä mitä kauneustoimenpiteitä heille on tehty ilman, että heidän tulisi tuntea siitä häpeää. 48-vuotias Paltrow on itse nyt kertonut avoimesti, että hänen kasvoihinsa on pistetty Xeomin-nimistä täyteainetta, joka häivyttää näkyviä ryppyjä ja juonteita.

Gwyneth Paltrown mukaan hänen ryppynsä tekivät naisen perusilmeestä liian tuiman näköisen. ”Pieni pisara Xeominia saa minut näyttämään hieman vähemmän siltä, että olisin jatkuvasti vihainen”, tähti kommentoi ottamiaan pistoksia Daily Mail -sivuston mukaan. Hänen mielestään kaikkien naisten tulisi kertoa avoimesti ottamistaan toimenpiteistä, että stigma ja häpeä niiden ympäriltä katoaisi.