Huvittava haaste leviää TikTokissa – näin oma koira hämmentyy sekunneissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuorten suosima TikTok-sovellus tunnetaan hauskoista tanssivideoista ja -haasteista. Viime aikoina sovelluksessa on alkanut kasvattamaan suosiotaan myös videot, joissa nähdään vauvoja, lemmikkejä ja taitavaa laulamista.

TikTokissa on levinnyt lemmikinomistajien keskuudessa haaste, jossa koiria kutsutaan niiden nimeltä. Koiran omistajan tulee kutsua koiraa luokseen silloin kun koira on jo valmiiksi hänen vieressään. Kuten arvata saattaa, koirien reaktiot ovat melko huvittavia.

YouTube-videolla nähdään huvittava kooste, jossa nähdään eri TikTok-käyttäjiä suorittamassa kyseistä haastetta. Lemmikit yrittävät hämillään ja turhautuneinakin saada omistajiensa huomion kun ihmiset kutsuvat niitä nimeltä ja ovat kuin eivät huomaisikaan koiraa.