Kim Kardashian esitteli uusia grillsejään – tuhansien dollarien hymy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hampaiden päälle asetettavia koristepäälliset, eli grillsit ovat tulleet tutuiksi erityisesti hiphop-tähtien keskuudesta. Grillsit ovat kuitenkin levinneet myös hiphop-piirien ulkopuolelle, ja niitä on nähty muun muassa seurapiiritähdillä.

Kim Kardashian on paljastanut Instagramissa hankkineensa itselleen grillsit. Jakamassaan kuvassa hän esitteli uusia hammaskoristeita suuhunsa asetettuina. Kuvatekstissä Kardashian ilmoitti grillisien olevan koristeltu opaaleilla.

Jalokiviin erikoistuneen Rare Carat -yhtiön toimitusjohtaja Ajay Anandin mukaan grillsit ovat todennäköisesti arvokkaat, sillä yhdestä opaalista saamaksaa noin 100-200 dollaria. Koko grillsien arvo on todennäköisesti noin 5 00 dollaria. Page Six -sivuston mukaan hän tosin huomauttaa opaalin olevan huono valinta hammaskoruun, sillä syljen happamuus voi kuluttaa niiden pintaa.