Temptation Island Suomesta seksikohu – tuotantoyhtiö pahoittelee tapahtunutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu realitysarja Temptation Island Suomi kuvattiin viimeksi Thaimaan sijaan Levillä, mutta paikan vaidoksesta huolimatta peitto on heilunut. Henkka ja Joanna päätyivät nimittäin tositoimiin makuuhuoneessa, ja tapahtumista televisiossa nähty versio aiheutti välittömästi kohua. Siitä sai nimittäin mielikuvan, että Henkka olisi jättänyt ehkäisyn pois kertomatta siitä Joannalle. Näin ei kuitenkaan todellisuudessa ollut.

Realitysarjoissa tapahtumat saadaan usein taidokkaalla leikkaamisella näyttämään hieman toiselta kuin mitä on todellisuudessa tapahtunut, ja nyt kohua aiheuttanut seksisessio on siitä hyvä esimerkki. Kohun alkaessa Joanna totesi Instagramissa, ettei hän saanut traumoja eikä ollut ahdistunut tilanteen jälkeen. Hänen mukaansa kaikki tapahtui yhteisymmärryksessä. Hän kertoi myös, että ohjelmasta oli leikattu esimerkiksi heidän keskustelunsa pois.

Myös ohjelman tuotantoyhtiö vahvisti, että ohjelmassa nähty versio voi antaa virheellisen kuvan todellisista tapahtumista. Lisäksi se pahoitteli tapahtunutta ja lupasi tehdä jaksosta uuden version, jonka julkaisee nyt nähdyn tilalla. Tapahtumista syntynyt kohu on hyvä muistutus sitä, että realitysarjojen tapahtumat eivät aina vastaa todellisuutta. Henkan tyttöystävä Julia ymmärrettävästi romahti nähdessään mitä mies toisella puolella puuhaili, ja heidän parisuhteensa päättyi siihen. Hän kertoi heti iltanuotion jälkeen sinkkumiehille olevansa taas sinkku.