Nainen julkaisi kuvan raskausarvistaan – upea otos voimaannuttanut jo tuhansia äitejä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Noin kuusi vuotta sitten sosiaalisessa mediassa naiset ryhtyivät kapinaan normaalien vartaloiden puolesta. Moni kyllästyi lehtien käsiteltyihin kuviin ja siihen, että vatsamakkaroita, selluliittia eikä raskausarpia näkynyt missään. Naiset alkoivat esitellä sen seurauksena omia kurvejaan ja paljasta ihoa Instagramissa.

Tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa on jo monta suosittua kanavaa, jossa naiset iloitsevat vartaloistaan ja levittävät kehopositiivisuuden sanomaa. Yksi tälläisistä kanavista on bloggaaja Sarah Nicole Landryn ylläpitämä thebirdspapaya-tili, jossa nainen esittelee elämäänsä tuoreena äitinä.

Kolmen lapsen äiti Sarah Nicole Landry on kertonut avoimesti vaikeuksistaan nähdä itsensä kauniina etenkin viimeisimmän raskautensa jälkeen. Etenkin raskausarvet horjuttivat sometähden itsetuntoa. Nyt bloggaaja on julkaissut vatsastaan ja raskausarvistaan upean lähikuvan, joka on saanut monet haukkomaan henkeään.

Lähikuvassa rasvausarvet ja ihon venyminen näkyvät hyvin selvästi. Landry kertoo kuvatekstissään, että matka hänen vartalonsa hyväksymiseen ja rakastamiseen vei häneltä kymmenen vuotta, mutta nyt nainen on tuntenut ensimmäisiä kertoja aidosti, että hänen vartalonsa on upea ja hänellä on siitä hyvä olo.