Perrie Edwardsin bikinikuva leviää somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Perrie Edwards nousi julkisuuteen X Factor -laulukilpailussa syntyneen Little Mix -tyttöbändin riveissä. Hänestä nousi nopeasti yhtyeen tunnetuin tähti seurusteltuaan One Direction -yhtyeen Zayn Malikin kanssa, mutta suhde päättyi eroon.

Tällä hetkellä laulajatähti seurustelee jalkapalloilija Alex Oxlade-Chamberlainin kanssa. Nyt 27-vuotias kaunotar esitteli viimeaikaisia kuulumisiaan kuvasarjalla, jossa nähdään mitä nainen on puuhaillut viimeisten kuukausien aikana.

Perrie Edwardsin edellisestä julkaisusta ehti kulumaan jo 11 viikkoa ennen kuin tähti päätti nyt lopettaa somehiljaisuutensa. Viime viikkojen aikana nainen näyttää nauttineen olostaan bikineissä ja laulaneen studiossa. Julkaisun viimeisellä sivulla nähdään ilahduttava video, jossa tähti ohjaa lemmikkiään läpi hauskan esteradan.