Somepäivitys paljasti – Antti Tuisku tänään Putouksen finaalilähetyksen yllätysvieras

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Putous-viihdeohjelma päätää tänään tuotantokautensa finaalilähetykseen, jossa selviää muun muassa kuka voittaa Vuoden sketsihahmo -kilpailun. Illalla kello 19.30 alkavassa lähetyksessä tittelistä kisailevat suomenruotsalainen discotanssija Folke Rundqvist ja Pönttö-koira. Lähetyksessä on odotettavissa tuttuun tapaan myös yllätyksiä.

Finaalilähetyksen yksi yllätys taisi paljastua jo ennen aikojaan sosiaalisessa mediassa, kun poptähti Antti Tuisku julkaisi päivityksen, jossa hän poseeraa yhdessä tuotantotiimin kanssa ohjelman kulissien takana. Tänä iltana nähdään mitä on luvassa, mutta Tuiskun kohdalla on totuttu näkemään poikkeuksellisen näyttäviä esiintymisiä.

– Mahtavaa keskiviikkoa jengi! Toteampa vain, että tulevana lauantaina kannattaa toden totta katsoa suora @mtvputous maikkarilla klo 19:30, Antti Tuisku kirjoittaa kuvansa yhteydessä.