Ensi kesän hittituote? Vedessä kelluva vaaleanpunainen limusiini

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime kesä todisti, että Suomessakin voi nauttia hauskoista lomapäivistä kesämökeillä tai asuntoautoissa aikaa viettäen. Kotimaan järvimaisemat tarjoavat runsaasti nautinnollista tekemistä, joista vedessä puljaaminen on yksi.

Viime kesänä vietettiin aikaa omalla perheellä veden ääressä tavallista enemmän, kun koronavirus pysäytti toiminnan monella työpaikalla. Löysimme nyt internetistä esineen, joka varmasti saa aikaan hauskoja tilanteita vesillä. Se on vaaleanpunainen ja vedessä kelluva limusiini.

Valitettavasti tuotetta saa tällä hetkellä ainoastaan amerikkalaisesta verkkokaupasta ja se on sieltäkin myyty loppuun. Toivoa sopii, että paikalliset myyjät ottavat listoilleen tämän upean kuusipaikkaisen kumiveneen, jossa on kaksi kylmäsäilytystilaa juomia varten ja kuusi mukitelinettä. Tässä on tyyliä.