Jessica Edström esitteli erikoisen vesihanan – vähäpukeinen vartalo eksyi eteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström on niittänyt jo useiden vuosien ajan kansainvälistä suosiota sosiaalisessa mediassa, ja viime kesän hän vietti Yhdysvaltojen sijaan Suomessa koronakriisin vuoksi. Kuvapäivityksiä tuli kuitenkin tuttuun tapaan, mutta sijaintina toimivat silmiähivelevät maisemat Merenkurkussa. Sittemmin kuvia on ikuistettu eri puolilla maailmaa.

Nyt Jessica esittelee sosiaalisessa mediassa kuvatekstinsä mukaan vessan erikoista hanaa, mutta kuin sattumalta hänen punaisiin alusvaatteisiin puettu vartalonsa on eksynyt kuvassa juuri kyseisen hanan eteen. Tämä käänne tuskin Jessican miespuolisia seuraajia häiritsee. Kuva on ikuistettu mitä ilmeisimmin Meksikon Tulumissa.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.