Nainen elää keskellä painajaista – viemärin sisältö tulviin asuntoon

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kodin ulkopuolella sijaitsevasta viemäristä on aiheutunut painajaismaisia tilanteita taiteilijana työskentelevälle naiselle. Iso-Britannian Kentissä asuvan Lesley Lacey-Smithin kotiin on tulvinut lukuisia kertoja jätevettä.

Lesley Lacey-Smithin mukaan kaikki alkoi 4. maaliskuuta, kun talon puutarhassa oleva viemäri alkoi tulvimaan. Naapuruston jäteveden mukaana naisen kotiin päätyi ylosteita, tamponeja ja käsipyyhkeitä. Vesiyhtiö yritti korjata ongelman, mutta koti tulvi jälleen vain vuorokausia myöhemmin.

Ongelma ei ottanut loppuakseen, ja Lacey-Smithin mukaan esimerkiksi hänen jääkaappinsa meni rikki vesivahingon vuoksi. Ystävän sohvalla toistuvan ongelman vuoksi nukkuneen naisen mukaan hän haluaa varoittaa ongelmasta naapureita ja toivoo, että hänen jääkaappinsa korvattaisiin. Kent Online -lehden mukaan paikallinen vesiyhtiö on pahoitellut tapahtunutta ja kertoo tulvinnan johtuneen viemäriin jumiin jääneestä puupalasta.