Rob Kardashian täytti 34 vuotta – hulvaton tyylimuutos juhlan kunniaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rob Kardashian tunnetaan kauniiden Kardashianin siskosten veljenä, joka kuitenkin harvemmin haluaa näyttäytyä perheen omassa realitysarjassa ja pakoilee julkisuutta. Viime aikoina mies on ollut uutisotsikoissa lähinnä siksi, että hän ja Blac Chyna ovat kiistelleet neljävuotiaan Dream-tyttärensä huoltajuudesta.

Nyt Rob Kardashian täytti 34 vuotta ja julkaisi sen kunniaksi huvittavan kuvan itsestään. Kuvassa mies halusi testata sitä miltä hän näyttäisi vaaleiden hiusten kanssa. Rob Kardashianin hiukset oli kuvanmuokkausohjelman avulla vaihdettu vuosia sitten nähtyyn Kim Kardashianin blondiin hiustyyliin.

Kuvan alle on sadellut tuhansia onnitteluviestejä syntymäpäiväsankarille. Rob Kardashian harvemmin näyttäytyy edes omalla Instagram-kanavallaan vaan hän julkaisee suurimmaksi osaksi hauskoja arkisia kuvia ympärillään olevista ihmisistä ja esittelee otoksissaan usein myös Dream-tytärtään.