90 päivää morsiamena Natalie ja Mike: Häät peruttu!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden elämänrakkaus on kotoisin toisesta maasta. Sarjassa seurataan muun muassa ukrainalaisen Natalie Mordovtsevan and Mike Youngquistin rakkaustarinaa.

Mike ja Natalie ovat kuin vastakohtia. Heidän välillään ei ole havaittavissa aitoa rakkautta, mikä on tullut ilmi jokaisesta heidän tähdittämästään jaksosta. Pariskunnan oli määrä mennä naimisiin kolme päivää ennen Natalien Yhdysvaltojen viisumin päättymistä. Mike perui häät.

Natalie soittaa hädissään hänen asioitaan Yhdysvalloissa hoitavalle virkamiehelle ja kertoo, että suhde on päättynyt. Hän joutuu matkustamaan takaisin kotimaahansa Ukrainaan. Sarjan nimi tulee siitä, että pariskunnilla on kolme kuukautta aikaa solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuessaan, jotta ulkomaalainen kumppani saa oleskeluluvan maahan.