Hulvaton pila Zoom-etäkoulussa – opettaja meni aivan hämilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomessakin on kymmeniä tuhansia oppilaita etäkouluissa kautta maan, kun erityisesti yläluokilla on siirrytty laajasti etäopetukseen. Etäkoulu sujuu joiltain oppilailta paremmin kuin lähikoulu, mutta kaikilla lienee joskus tylsää. Siksi onkin joskus paikallaan viritellä tunneille hauskoja yhteisiä tempauksia.

Näin tehtiin myös videolla, joka leviää parhaillaan Tiktokissa. Siinä suuri joukko oppilaita ryhtyy kesken kaiken pyörimään ruudusta pois ja taas takaisin opttajan seuratessa tilannetta hämillään. Tämä niin sanottu Wiiiiii-sometrendi on saanut tuhannet katsojat hyvälle tuulelle ja ilmiö lienee leviämässä myös muihin maihin.

Videolla nähdään punaisella ympäröitynä oppilas, joka järjestää muille lähtölaskennan pyörimisen aloittamiseksi. Opettajan reaktiot ovat katsomisen arvoisia.

@samuelgrubbs

Our WHOLE Zoom class pranked our teacher Pt.4 😂😂 (follow for more zoom pranks!!) ##foryou ##fyp ##foryoupage ##fyp ##tiktok ##viral ##funny ##trending##trend

♬ …..Wiii – ⚡ 𝕵𝖊𝖘𝖚𝖘⚡