Khloe Kardashian otti rennosti biksuissa – poseerauksille heti yli miljoona tykkäystä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Khloe Kardashian on Kardashianien kuuluisista sisaruksista kolmanneksi vanhin. Reality- ja seurapiiritähti on sisarustensa tavoin kokeillut siipiään myös yrittämisen parissa, sillä hän perusti vuionna 2016 yhdessä Emma Greden kanssa oman farkkuihin erikoistuneen Good American -vaatemerkin.

Khloe Kardashian on luonnollisesti itse toiminut Good Americanin mainoskasvona. Nyt 36-vuotias tähti nähdään Instagramissa julkaistuissa rohkeissakin otoksissa valkoisissa bikineissä. Vaikka Good American onkin erikoistunut fakkuihin, on merkki laajentanut myös uimavaatteisiin joita Khloe nyt esitteli.

Kuvat olivat ainakin Khloe Kardashian seuraajien mieleen, sillä miljoonan tykkäyksen raja rikkoontui alle vuorokaudessa niiden julkaisemisesta. Khloe Kardashian on ollut otsikoissa viime aikoina myös parisuhde-elämäänsä liittyvän spekulaation merkeissä. Hänen huhuttiin valtavan timanttisormuksen ansiosta kihlautuneen on-off poikaystävänsä, koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa, mutta tähden lähipiiri kiisti huhut.