Lääkäritä karu viesti Khloe Kardashianille – seuraava raskaus menee todennäköisesti kesken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian ja hänen entinen poikaystävänsä Tristan Thompson ovat tiiviisti vietetyn koronavuoden jälkeen päättäneet palata takaisin yhteen. Tällä hetkellä pariskunta yrittää keinohedelmöityksen avulla saada toista lasta.

Khloe Kardashian on jo aiemmin jäädyttänyt munasolujaan, joita varten Tristan Thompson on lahjoittanut siemennestettään. Seuraava vaihe on munasolujen hedelmöittäminen alkioiksi ja niiden siirtäminen Kardashianin kohtuun. Kardashian sai kuitenkin lääkäriltään huonoja uutisia, joiden mukaan pitkä ja kallis prosessi voikin olla täysin turha.

Khloe Kardashianin lääkäri kertoi naiselle, että hän on korkean riskin raskauspotilas. Lääkäri halusi varoittaa 36-vuotiasta Kardashiania siitä, että paljon toivottu raskaus saattaisi mennä kesken vaikka hedelmöitetty alkio onnistuttaisiin siirtämään tähden kohtuun. Lääkärin mukaan on olemassa 80 prosentin mahdollisuus sille, että naisen seuraava raskaus tulee menemään kesken. Tämä on saanut Kardashian pohtimaan myös sijaissynnyttäjän käyttämistä.