Paris Hilton otti osaa tuliseen siipihaasteeseen: ”That’s Hot”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

First We Feast -kanavallaan juontaja Sean Evans laittaa haastateltavat tähdet syömään tulisia siipiä samalla kun hän jutustelee tähtien kanssa kameran kuvatessa. Evans on muun muassa ruokkinut koomikko Bobby Leeta niin tulisilla siivillä, että mies ulosti housuihinsa kesken haastattelun.

Nyt seurapiirikaunotar Paris Hilton päätti ottaa haasteen vastaan ja suostua haastatteluun, jonka aikana syödään samalla hyvin tulisia siipiä. Hilton kertoi heti haastattelun alussa, että hän ei ollut aluksi ajatellut suostua haastattelupyyntöön, koska hän vihaa kaikkea tulista ruokaa. Nainen kuitenkin näki, että moni hänen ystävänsä oli tehnyt haasteen, minkä vuoksi hänkin päätti lopulta suostua tulisten siipien syömiseen.

Siipien tulisuusaste voimistuu vähitellen pala palalta, minkä vuoksi myös kaunottaren olosta tulee haastattelun loppua kohden melko tukala. Paris Hilton kuullaankin syömisen yhteydessä käyttävän myös hänen tavaramerkittyä ja kuuluisaa sanontaansa: ”That’s Hot”.

Paris Hilton on monessa mukana ja hänen nimeään onkin käytetty useiden eri tuotteiden brändäämisessä. Hilton kertoi joutuneensa kuitenkin kieltäytymään kerran bisnesehdotuksesta, jossa yritys olisi halunnut valmistaa täysin Paris Hiltonin näköisiä ja kokoisia seksinukkeja.