Uskomaton tilanne videolle: Mies vei lapsensa norsujen aitaukseen eläintarhassa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläintarhoissa vierailevia ihmisiä ei tyypillisesti päästetä aitausten sisään hyvästä syystä. Taannoin Yhdysvaltojen San Diegossa sijaitsevassa eläintarhassa todistettiin kuitenkin vaarallista tilannetta, jossa mies tunkeutui norsujen aitaukseen lapsi mukanaan. Välikohtaus ikuistui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.

25-vuotias mies nähtiin kävelemässä kaikessa rauhassa San Diego Zoon norsujen alueelle kantaen pientä lastaan mukanaan. Yksi norsuista lähti nopeasti rynnimään selin eläimiin ollutta miestä kohti. Hän pakeni aitauksesta viime hetkellä, mutta pudotti vielä matkallaan lapsensa hetkeksi maahan.

Sekä mies että lapsi selvisivät tilanteesta lopulta ehjin nahoin. San Diego Union-Tribune -lehden mukaan mies oli kiivennyt aitaukseen ottaakseen kuvan norsusta. Hänet on sittemmin pidätetty lapsen vaarantamisesta.