The Handmaid’s Tale -sarja on viimein saamassa jatkoa – tältä neljäs tuotantokausi näyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hulu-televisioverkon tuottama suosittu The Handmaid’s Tale – Orjattaresi -televisiosarja on viimein saamassa jatkoa. Margaret Atwoodin Orjattaresi-romaaniin perustuva draamasarja on saamassa neljännen tuotantokautensa, josta kanava tarjosi nyt esimakua trailerin muodossa.

Hulu-verkkopalvelu tiedotti 25. helmikuuta, että sarjasta on tulossa neljäs tuotantokausi. Uusi tuotantokausi sisältää 10 jaksoa, joista ensimmäiset kolme jaksoa julkaistaan samaan aikaan palveluun keskiviikkona 28. huhtikuuta.

Uudessa tuotantokaudessa Elisabeth Mossin esittämä hahmo June, orjatarnimeltään Offred, iskee takaisin Gileadia vastaan ja johtaa kapinallisten joukkoja. Uusi tuotantokausi näyttää olevan pullollaan ihmissuhdedraamaa, toimintaa ja vaarallisia tilanteita kun June yrittää johdattaa kaikki orjattaret Kanadaan vapauteen.