Bella Thorne meni kihloihin – Benjamin Mascolo kosi kahden vuoden seurustelun jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja malli Bella Thorne on tullut alun perin tunnetuksi Disneyn sarjoista ja elokuvista. 23-vuotias tähti on viime vuosina karistanut perheystävällistä imagoaan toden teolla ja perustanut itselleen muun muassa oman OnlyFans-sivuston, jossa hän myy faneilleen paljastavia kuvia itsestään maksua vastaan.

Nyt Bella Thorne ilmoitti sosiaalisessa mediassa ilouutisia ja kertoi menneensä hänen poikaystävänsä Benjamin Mascolon kanssa kihloihin. Benjamin Mascolo oli kosinut naista viikonloppuna kesken illanvieton ja tähti oli vastannut kosintaan myöntävästi.

Benjamin Mascolo ja Bella Thorne alkoivat tapailemaan toisiaan vuonna 2019. Nyt pariskunta on onnellisesti kihloissa ja suunnittelee tulevia häitään. Mascolo kertoi omalla Instagram-tilillään, että heidän hääjuhlansa tultaisiin järjestämään sekä Yhdysvalloissa että Italiassa, josta hän itse on kotoisin.