Honey Boo Boon äiti lihoi takaisin: ”Terveellisiä koronakiloja”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaisen Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boo -lapsimissin äiti June ”Mama June” Shannon laihtui taannoin 130 kiloa From Not to Hot -ohjelmassa. Hänelle tehtiin vaativia kauneusleikkauksia ja suuri ulkonäkömuutos poiki rahakkaita sopimuksia viihdealalla. Sen jälkeen nainen kuitenkin sortui huumeisiin, myi talonsa ja menetti lapsensa.

Nyt Mama June Shannon on elänyt poikaystävänsä Eugene Edward Doakin kanssa raitista elämää yli puoli vuotta. Raitistuminen ja koronaviruspandemian aiheuttama sosiaalinen eristäytyminen on kuitenkin saanut Shannonin herkuttelemaan entiseen tapaansa, minkä vuoksi hän on vähitellen lihonut kovalla työllä laihdutetut kilot takaisin.

Koronavuoden aikana June Shannon on People-sivuston mukaan kertonut lihoneensa yli 27 kiloa. Kilot ovat Shannonin mukaan terveellisiä koronakiloja. Pariskunta kuitenkin nauttii yhdessä raittiista elämästä ja siitä, että he ovat saaneet tutustua toisiinsa täysin uudella tavalla eläessään ilman päihteitä.