Madonnan kuvahuijaus paljastui – vaihtoi kasvonsa mallin vartaloon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Portugalissa asuva 62-vuotias Madonna on parannellut ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla. Nyt julkisuudessa leviää naisen Instagram-tilille vuonna 2015 julkaistu kuva, jossa on paranneltu ulkonäköä photoshopin avulla. Hän on käyttänyt australialaisen mallin kuvaa omanaan.

Amelia-niminen nainen on jakanut valokuvan alunperin omalle Instagram-tililleen kuusi vuotta sitten, mutta Madonna lainasi sitä ilman lupaa hieman tätä myöhemmin. Madonnan kasvot on siirretty 28-vuotiaan mallin vartaloon. Asiasta on kerrottu TikTokissa.

Ei ole salaisuus, että Madonna käyttää kuvissaan ahkerasti erilaisia muokkauksia ja filttereitä. Hänen tiiminsä ei ole vastannut kuvavarkauteen tai edes poistanut kuvaa popdiivan viralliselta tililtä.

@ameliamgoldie

When Madonna photoshops her face onto your body (never thought that’d be a sentence I’d say) #ohno #madonna

♬ Oh No – Kreepa