Meikkiguru testasi TikTokin kauneustrendit – näin ne toimivat oikeasti

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

TikTok-sovellus tunnetaan hauskojen tanssivideoiden kehtona, mutta sovelluksesta löytyy myös paljon muunlaista videosisältöä. Moni jakaa TikTok-videoillaan hauskoja ja helppoja niksejä. Nyt suosittu YouTube-tähti Nikkie päätti tuoreella videollaan testata erilaisia meikkitrendejä, jotka ovat levinneet TikTokissa.

Nikkien pitämällä NikkieTutorials-kanavalla on YouTubessa jo lähes 14 miljoonaa seuraajaa, mikä on antanut naiselle statuksen meikkiguruna. Nyt tähti laittoi testiin TikTokissa levinneet suositut meikkaamiseen liittyvät niksit, joissa rikotaan tavanomaisia kauneusrutiineja.

Videolla Nikkie levittää kasvoillaan esimerkiksi kirkkaan punaista huulipunaa poskilleen, otsalleen ja nenälleen ennen meikkivoidetta. Nikkie testaa myös ylös päin suuntaavien kulmakarvojen piirtämistä, kissamaisia silmänrajauksia ja huulipunatrendiä, jonka luomiseksi tarvitaan keltaista luomiväriä.