Ruumiinavauspöytäkirja: Bobby Brown Jr. kuoli huumeisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Whitney Houstonin ex-mies Bobby Brownin 28-vuotias poika Bobby Brown Jr. menehtyi viime vuoden lopulla. Nyt 28-vuotiaan miehen kuolinsyyksi on vahvistunut huumeiden ja alkoholin vaarallinen miksaus. Hän oli nauttinut fentanyyliä, kokaiinia ja viinaa.

TMZ:n mukaan miehen bailukaverit olivat nähneet Bobby Brown Jr.:n nauttineen ennen kuolemaansa tequillaa sekä sniffanneen viivana nenäänsä Percocet-lääkettä ja kokaiinia. Kuolemaa pidetään kuitenkin vahinkona, koska miehellä ei tiettävästi ollut vakavampaa huumausaineaddiktiota.

Kyseessä on jo toinen Bobby Brownin kuollut lapsi. Laulaja Whitney Houstonin ja Bobby Brownin tytär Bobbi Kristina Brown löydettiin tajuttomana kylpyammeesta viisi vuotta sitten. Hän oli koomassa kuusi kuukautta ennen kuolemaansa. Bobbi Brownin tytär oli kuollessaan 22-vuotias. Sama lähipiiri on kohdannut monta tragediaa. Bobbi Kristina Brownin, entinen poikaystävä Nick Gordon kuoli vuosi sitten. Huumeiden yliannostukset liittyvät kaikkiin perheen kuolemiin.